Häcksax 18V 52 cm Einhell

Art.nr: 9053088

Häcksax 18V 52 cm Einhell

Art.nr: 9053088
  • Häcksax
  • Batteridriven 18V
  • Svärdlängd: 52 cm
  • Klipplängd: 46 cm
  • Exkl. batteri
749.00

Produktbeskrivning

Batteridriven 18V häcksax

Den här batteridrivna häcksaxen från Einhell är en liten, lätt och behändig häcksax som är enkel att använda och hantera. Det är en perfekt trädgårdsmaskin att använda för klippning av häckar och buskage i din trädgård. Genom att underhålla och klippa buskagen skapas en välvårdad och inbjudande känsla, dessutom får grenarna ny energi att växa när du klipper dem.  

Häcksaxen klipper med 2200 klipp per minut med ett laserskuret och diamantslipat skär i stål. Svärdet är 52 cm långt och har klipplängden 46 cm med ett tandavstånd på 15 mm. Häcksaxen är designad med tvåhandssäkerhetskontakt för säkert grepp och säker användning. Den har en hållbar växellåda i metall och en robust skyddskåpa för transport och förvaring. Den är även designad med hål som gör att den kan hängas upp på väggen när den inte används. 

Häcksaxen från Einhell säljs exklusive batteri och laddade och behöver kompletteras med ett LI-SOLO batteri. Fördelen med att använda batteridrivna maskiner är att du slipper använda bensin samt att du slipper sladdar som är i vägen och du behöver inte krångla med förlängningskablar när sladden inte räcker till den yttersta delen på häcken.

Underhåll

Vi rekommenderar att rengöra häcksaxen från smuts och grenrester efter varje gång som du använt den. Genom att hålla dina trädgårdsmaskiner rena får de oftast längre hållbarhet samt ger bättre resultat vid användning. Borsta eller torka av maskinen med en trasa för att hålla den ren, skölj aldrig med vatten då det kan skada maskinen. Använd skyddskåpan och häng upp häcksaxen när du inte använder den. Utsätt inte maskinen för frost eller väta vid förvaring.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Tandavstånd 15 mm
Varvtal 2200 klipp/min
Svärdlängd 52 cm
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell
Svärdskydd Ja

Köp tillsammans

Info & guider