Ogräsmedel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Ogräsmedel för allt ogräs i trädgården!

Brottas du också med envist ogräs som tar över rabatterna, växer upp mellan markstensplattorna och förstör både uteplatsen och trädgårdsgången? Med rätt ogräsmedel kan du enkelt bekämpa och få bukt med ogräset. Här erbjuder vi dig ett stort utbud av ogräsmedel anpassade för hela trädgården. Vi erbjuder både ogräsmedel i koncentrat och färdigblandade ogräsmedel för såväl stora som små trädgårdsytor. Hitta rätt ogräsmedel för just dina behov och skapa en härlig utomhusmiljö fri från ogräs.

Ogräsmedel för uteplatser

Ska du bekämpa ogräs på uteplatsen, stenbelagda ytor eller grusgångar? Ogräset sprider sig gärna vidare från diken och gräsmattor till sten- och grusbelagda ytor som du kanske helst vill hålla rena och fria från ogräs. Men med ett effektivt ogräsmedel är det enkelt att få bort ogräset. Vi erbjuder allt från ogräsättika som du kan sprida över dina sten- och grusbelagda ytor med exempelvis en tryckspruta, ogräsmedel på dunk med pumphandtag och spraymunstycke som gör att du enkelt kan spraya ut ogräsmedlet över en stor yta och snabbt och effektivt bekämpa ogräs på uteplatsen, uppfarten mm, till sprayflaskor med ogräsmedel som är perfekta om du endast har ogräs på en mindre del av uteplatsen. Med en sprayflaska är det enklare att spraya en liten yta och du behöver endast bekämpa den ytan som är drabbad av ogräs. 

Ogräsmedel för rabatter

Ibland kan det vara svårt att bekämpa ogräs i rabatter, eftersom man gärna vill skydda sina andra växter. Då kan det vara bra att använda exempelvis en ogräsgel som inte droppar eller sprider ut sig, utan som kan tillföras direkt på ogräset och bekämpa det utan att skada växterna runt omkring.

Ogräsmedel eller trädgårdsverktyg för ogräsbekämpning?

Vill du inte använda ogräsmedel eller behöver du komplettera med trädgårdsverktyg för att bekämpa ogräset? Om du letar efter ogräsbrännare eller trädgårdsverktyg för ogräsbekämpning så hittar du dem bland våra trädgårdsverktyg här: Ogräsbekämpning.

Mer ogräsmedel för pengarna!