Tätmembran Universal 14,5 kg Bostik

Art.nr: 9057871

Tätmembran Universal 14,5 kg Bostik

Art.nr: 9057871
  • Tätmembran Universal
  • Volym: 14,5 kg
  • För flexibel vattentätning
  • Används som vattentätning i kombination med Bostik Fuktspärr Universal - Kan även användas för uppsättning av Bostik Tätskiktsfolie Universal
899.00

Produktbeskrivning

Bostik Membrane Universal - 14,5 kg

Membrane Universal från Bostik är ett tätmembran för flexibel vattentätning som används i kombination med Bostik Fuktspärr Universal (Bostik moisture barrier universal). Tätmembranet kan även användas för uppsättning av Bostik Tätskiktsfolie Universal. Det är en dispersionsbaserad massa för vattentätning som ingår i Bostik tätskiktssystem Universal. Produkten är vattenfast, flexibel och snabbtorkande. Förpackningen innehåller 14,5 kg. 

Instruktioner

Förberedelse: Före applicering av membrane universal ska underlaget alltid förbehandlas med Bostik moisture barrier universal. 

Applicering: Membrane Universal appliceras i två skikt på väggar och golv. Applicering sker med roller eller pensel för att uppnå tillräcklig mängd. Bostik folietätsikt universal: Vid montering av Bostik tätskiktsfolie universal rollas membrane universal på flödigt. Folien monteras omgående i massan och trycks fast med lämpligt verktyg. Det är viktigt att pressa ut all luft som kan finnas bakom folien. 

Montering av Bostik tätmembran

Vid montering av tätmembran i våtrum ska Bostik monteringsanvisning för våtrumssystem alltid följas. Monteringsanvisningen finns tillgänglig både i länken till höger samt som video i bildspelet ovan.

Specifikationer

Underlag: Betong, puts, spackel, godkända våtrumsskivor.
Arbetstemperatur: Mellan +15 till +25°C
Torktid: Ca 1-2 timmar beroende på temperatur, luftfuktighet och hur sugande underlaget är
Materialåtgång: 1-1,2 liter/m²

Bostik

Info & guider