Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Ytterdörrar & innerdörrar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Ytterdörrar och innerdörrar till billiga priser!

Är du på jakt efter en ny ytterdörr? Eller bara sugen på att byta ut dina innerdörrar till nya, fräscha? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på jem & fix hittar du ett brett sortiment av såväl ytterdörrar som innerdörrar i flertalet olika varianter och storlekar, samt till låga priser. Låt oss guida dig i vad du bör tänka på när du ska köpa ny dörr. 

Din ytterdörr påverkar helhetsintrycket

Eftersom ytterdörren är bland det första vi möter vid entrén till ett hus, har det stor betydelse vilken dörr du väljer att representera din bostad med. Våra billiga ytterdörrar är alla av hög standard och moderna i sin stil. Precis som ytterdörrens utsida spelar roll, gör även dörrens insida det. Insidan på dörren kommer nämligen att påverka atmosfären i hallen. En bra riktlinje är att ju ljusare dörr, desto större kommer rummet att kännas. Med exempelvis en vit dörr skänker du alltså ljus åt hallen, vilket ofta är välkommet i den lite mindre hallen eller där det saknas ljusinsläpp från fönster. Även om dörrens utseende spelar stor roll, är det också viktigt att tänka på dörrens bredd, isoleringsgrad och om den ska vara vänster- eller högerhängd. Om du letar efter en dörr till kall- eller varmförråd hittar du det i vår kategori med förrådsdörrar.

Välj innerdörrar som passar just ditt hem

Ett rum är inte ett riktigt rum utan en dörr. Men tänk på att det kan vara fördelaktigt om dina nya innerdörrar också passar ihop med hemmets övriga stil. Dörrar inomhus kan till och med bli ett blickfång och en snygg detalj i inredningen. Därför kan det vara en god idé att tänka efter om du exempelvis har en modern eller klassisk stil i ditt hem? Kanske bryr du dig rentav inte så mycket om inredning och trender utan vill bara ha en praktisk och enkel dörr som fyller sin funktion och passar till allt. Hos oss kan du bland annat välja mellan en enkel, slät dörr eller en klassisk med mönster som delar av dörren i så kallade speglar. Våra innerdörrar med speglar finns i olika utföranden med tre, eller fyra delar kombinerade i snygga mönster. Om du väljer en slät dörr men känner att du ändå vill ha lite karaktär, kan du enkelt förhöja looken med hjälp av ett snyggt dörrhandtag. Bryt exempelvis av med ett svart dörrhandtag eller ett i mässing, krom eller rostfritt stål. 

Innerdörrar för utrymmen av varierande storlek

Utöver smak och stil är det bra att tänka över de praktiska förutsättningarna i det rum du söker dörr till. Har du till exempel inte så gott om plats kan du välja en platsbesparande vikdörr av PVC-plast som både är enkel och smidig men även lätt att rengöra. Denna typ av dörr passar särskilt bra i utrymmen som kräver en flexibel lösning där all yta utnyttjas till fullo. En smidig vikdörr kan dessutom agera både rumsavdelare och skapa ett extra rum i rummet om du så vill. Alla våra billiga dörrar kommer i flera olika storlekar för att passa till olika dörrhål och utrymmen. Vet du hur stor dörrposten är där dörren ska sitta? Det är inte alltid lätt att på förhand veta vilken dörr som passar till just ditt hem. Börja med att ta noggranna mått på dörrhålet och karmarna. Det är nämligen inte alltid att innerdörrar med standardmått passar alla dörrposter. Vårt varierade sortiment gör det dock lättare för dig att hitta en dörr som kan passa. När mått på dörrar anges pratar man oftast om dörrbladsmått. Dörrbladet är själva dörren, exklusive dörrkarmen runtom dörröppningen.

Några sista tips innan du köper nya dörrar

Du är alltid välkommen in till din närmaste jem & fix-butik om du vill köpa nya dörrar. När du väl hittat en innerdörr eller ytterdörr med rätt mått och stil för din bostad är det dags att ta hem den och montera i dörrposten. Hos oss på jem & fix kan du alltid låna släp helt gratis. Ska du montera på dörren själv eller ta hjälp av en snickare? Det behöver inte vara så svårt att montera en dörr på egen hand. Däremot kan det vara väldigt tungt eftersom en dörr väger en hel del. Oavsett om du väljer att göra det själv eller tar hjälp av en snickare, glöm inte att även köpa till dörrfoder, karm och tröskel samt dörrhandtag efter tycke och smak. Din nya dörr levereras nämligen exklusive karm och dörrhandtag. Stort lycka till med dina nya dörrar!

Mer dörr för pengarna!