Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 3,6 m Södra Wood

Art.nr: 9057258

Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 3,6 m Södra Wood

Art.nr: 9057258
  • Ytterpanel Grundmålad
  • Mått: 22 x 95 mm - 3,6 m
  • CMP-G-certifierad
  • Beställningsvara
80.82

Produktbeskrivning

Ytterpanel G4-2 CMP-G Vit - 22 x 95 mm - 3,6 m

Grundmålad ytterpanel från Södra är en ytbehandlad kvalitetspanel som kan monteras året runt. Den grundmålade panelen är ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ då du genom att välja en ytbehandlad panel ökar livslängden på träfasaden betydligt. Dessutom förlängs underhållsintervallerna med den ytbehandlade panelen vesäntligt jämfört med en obehandlad panel.

Ytterpanelen från Södra är av gran från svenska skogar. All tillverkning och ytbehandling av panelen sker i Sverige och är specifikt anpassad för att stå emot vad det nordiska klimatet kan utsätta den för. Panelen har dimensionen 22 x 95 mm och har längden 3,6 m. Panelen säljs även i längden 4,2 meter.

CMP-certifierad ytterpanel

Södras ytterpanel är kvalitetssäkrad och CMP-certifierad av Svenskt Trä. Certifieringen säkerställer höga krav på träråvaran, färgen samt på ytbehandlingsprocessen, så att du kan vara säker på att panelen är av hög kvalitet och håller i många år framöver. Läs mer om Certifierad Målad Panel och vad det innebär här.

Kan man måla grundmålad panel?

Grundmålad panel kan övermålas med de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som förekommer på marknaden. Slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg, samt lasyrfärg, ska inte användas på grundmålad panel.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 3,6 m är en beställningsvara som beställs i din jem & fix-butik.

sodra CMP-G_Södra

Info & guider