Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 4,2 m Södra Wood

Art.nr: 9057259

Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 4,2 m Södra Wood

Art.nr: 9057259
  • Ytterpanel Grundmålad
  • Mått: 22 x 95 mm - 4,2 m
  • CMP-G-certifierad
  • Beställningsvara
87.99

Produktbeskrivning

Ytterpanel G4-2 CMP-G Vit - 22 x 95 mm - 4,2 m

Den här grundmålade ytterpanelen från Södra är en ytbehandlad kvalitetspanel som kan monteras hela året runt. Grundmålad panel är ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ, då du genom att välja en ytbehandlad panel både ökar livslängden på träfasaden betydligt och dessutom förlänger underhållsintervallerna för den.

Ytterpanelen från Södra är tilverkad av gran från svenska skogar. All tillverkning och ytbehandling av panelen sker i Sverige och grundmålningen är specifikt anpassad för att stå emot vårt svenska klimat. Panelen har dimensionen 22 x 95 mm och längden 4,2 meter. Ytterpanelen säljs även som 22 x 95 mm - 3,6 meter.

CMP-certifierad ytterpanel 22 x 95 mm - 4,2 m

Ytterpanelen från Södra är kvalitetssäkrad och CMP-certifierad av Svenskt Trä. Certifieringen säkerställer att de höga krav som ställs på träråvaran, färgen samt ytbehandlingsprocessen, uppfylls så att du kan vara säker på att ytterpanelen är av hög kvalitet och håller i många år framöver. Läs mer om Certifierad Målad Panel och vad det innebär här.

Kan man måla över grundmålad panel?

En grundmålad panel kan övermålas och du kan använda de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som förekommer på marknaden idag. Däremot ska du inte använda slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg, eller lasyrfärg.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 95 mm - 4,2 m är en bestälningsvara som beställs i din jem & fix-butik.

sodra CMP-G_Södra

Info & guider