Träfärg Brun 5 L Træfix

Art.nr: 9030949

Träfärg Brun 5 L Træfix

Art.nr: 9030949
  • Träfärg
  • Innehåll: 5 L
  • Kulör: Brun
  • Oljebaserad
469.00

Produktbeskrivning

Träfärg Brun 5 liter

Börjar det bli dags att måla om? Oavsett om det är fasaden som ska fräschas upp för att ge huset ett vackert intryck, det nybyggda staketet som ska målas eller lekstugan som ska få ny färg så är träfärg från Træfix det perfekta valet av färg!

Træfix träfärg är en oljebaserad heltäckande träfärg som är lämpad att använda utomhus på exempelvis husfasader, vindskivor, dörr- och fönsterkarmar, staket eller andra träytor. Observera att färgen inte bör användas på vågrätt liggande träverk som exempelvis gångstråk och bryggor. 

Træfix träfärg ska endast användas utomhus, det är en slitstark träfärg av hög kvalitet som lämpar sig bra till såväl nytt som äldre och slitet trä. Färgen innehåller tillsatt mögel- och flamskyddsmedel, den är tålig, motståndskraftig och håller sig snygg trots påfrestningar från regn, snö, sol, blåst och annat som vädret ger upphov till.

Färgen är lättstruken och smidig att arbeta med, den är heltäckande med en täckförmåga på mellan 6 och 10 kvm per liter. Täckförmågan är beroende av träets struktur och sugförmåga vilket gör att mängden färg som går åt varierar mellan olika ytor. Beroende på rådande luftfuktighet är torktiden mellan 3 och 4 timmar och den målade ytan kan sedan övermålas efter 24 timmar.

Den här träfärgen har en brun kulör och har en beräknad hållbarhet på upp till 5 år.

Traefix_logo

Info & guider