Träfärg Grön 5 L Træfix

Art.nr: 9030950

Träfärg Grön 5 L Træfix

Art.nr: 9030950
  • Träfärg
  • Innehåll: 5 L
  • Kulör: Grön
  • Oljebaserad
469.00

Produktbeskrivning

Träfärg Grön 5 liter

Har det blivit dags att måla om huset? Oavsett om det är fasaden som ska fräschas upp för att ge huset ett vackert intryck, staketet som ska målas eller garagedörren som ska få ny färg så är träfärg från Træfix det perfekta valet av färg!

Træfix  träfärg är en oljebaserad heltäckande träfärg som ska användas utomhus. Färgen lämpar sig att använda på exempelvis husfasader, vindskivor, dörr- och fönsterkarmar, staket eller andra stående träytor. Observera att färgen inte bör användas på vågrätt liggande träverk som exempelvis gångstråk och bryggor. 

Træfix träfärg är endast lämplig att använda utomhus, det är en slitstark träfärg av hög kvalitet som passar bra till såväl nytt som äldre och mer slitet trä. Färgen innehåller tillsatt mögel- och flamskyddsmedel, den är tålig och står emot påfrestningar från regn, snö, sol, blåst och annat som vädret ger upphov till.

Färgen är lätt att stryka och smidig att arbeta med. Det är en heltäckande färg med en täckförmåga på mellan 6 och 10 kvm per liter. Täckförmågan beror på träets struktur och sugförmåga vilket bidrar till att mängden färg som går åt varierar mellan olika träytor. Beroende på rådande luftfuktighet är torktiden för färgen mellan 3 och 4 timmar och den målade ytan kan sedan övermålas efter 24 timmar.

Den här träfärgen har en grön kulör och har en beräknad hållbarhet på upp till 5 år.

Traefix_logo

Info & guider