Träfärg Röd 2,5 L Træfix

Art.nr: 9037800

Träfärg Röd 2,5 L Træfix

Art.nr: 9037800
  • Träfärg
  • Innehåll: 2,5 L
  • Kulör: Röd
  • Oljebaserad
269.00

Produktbeskrivning

Träfärg Röd

Har du bestämt dig för att måla om? Oavsett om det är fasaden som ska fräschas upp för att ge huset ett vackert och välvårdat intryck, det nybyggda staketet som ska målas eller lekstugan som ska få ny färg så är träfärg från Træfix ett utmärkt val av färg!

Træfix träfärg är en oljebaserad heltäckande träfärg som lämpar sig att användaa till exempelvis husfasader, vindskivor, dörr- och fönsterkarmar, staket och andra träytor. Färgen bör inte användas på vågrätt liggande träverk som exempelvis gångstråk och bryggor.

Træfix träfärg ska endast användas utomhus, det är en slitstark träfärg av hög kvalitet som passar att styka på såväl nytt som äldre och slitet trä. Färgen innehåller tillsatt mögel- och flamskyddsmedel, den är tålig, motståndskraftig och håller sig snygg trots väderpåfrestningar från regn, snö, sol och blåst.

Det är en lättstruken och lättarbetad träfärg, den är heltäckande med en täckförmåga på mellan 6 och 10 kvm per liter. Täckförmågan är beroende av träets struktur och sugförmåga vilket gör att mängden färg som går åt varierar något mellan olika ytor. Beroende på rådande luftfuktighet uppskattas torktiden till mellan 3 och 4 timmar och den målade ytan kan sedan övermålas efter 24 timmar.

Den här träfärgen har en röd kulör och säljs i en hink innehållande 2,5 liter färg. Kulörbeständigheten beräknas upp till 5 år.

Traefix_logo

Info & guider