Träfärg Stengrå 5 L Træfix

Art.nr: 9030953

Träfärg Stengrå 5 L Træfix

Art.nr: 9030953
  • Träfärg
  • Innehåll; 5 L
  • Kulör: Stengrå
  • Oljebaserad
469.00

Produktbeskrivning

Träfärg Stengrå 5 liter

Har det blivit dags att måla om huset? Oavsett om det är fasaden som ska fräschas upp för att ge huset ett vackert intryck, den nyinköpta lekstugan som ska få samma färg som huset eller staketet runt uteplatsern som ska målas, så är träfärg från Træfix det perfekta valet av färg!

Træfix träfärg är en oljebaserad heltäckande träfärg som passar till att måla exempelvis husfasader, vindskivor, dörrar, karmar, staket samt andra träytor. Observera att träfärgen inte bör användas på vågrätt liggande träverk som exempelvis gångstråk, bryggor mm.

Färgen ska endast användas utomhus, det är en slittålig träfärg av hög kvalitet som lämpar sig bra till såväl nytt som äldre och mer slitet trä. Træfix träfärg innehåller tillsatt mögel- och flamskyddsmedel, den är tålig samt motståndskraftig och håller sig snygg trots påfrestningar från regn, snö, sol, blåst och annat som vädret ger upphov till.

Det är en lättstruken färg som är smidig att arbeta med, den är heltäckande med en täckförmåga på mellan 6 och 10 kvm per liter. Täckförmågan är beroende av ytans struktur och träets sugförmåga, vilket gör att mängden färg som går åt varierar mellan olika ytor. Beroende på rådande luftfuktighet är torktiden mellan 3 och 4 timmar och den målade ytan kan sedan övermålas efter 24 timmar.

Den här träfärgen har en stengrå kulör och har en beräknad hållbarhet på upp till 5 år.

Traefix_logo

Info & guider