Utomhusgolv & balkongtrall


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Utomhusgolv - balkongtrall och golvplattor för uteplatsen!

Är du sugen på att lägga golv utomhus? Kanske trall på balkongen eller ett utomhusgolv vid poolen? Utomhusgolv och balkongtrall är ett säkert sätt för att ge din utomhusmiljö att en varmare och mer inbjudande känsla. Golvet gör att utomhusmiljön får ett intrett intryck och du får samtidigt ett mjukare underlag under fötterna. Vi på jem & fix erbjuder ett stort utbud av utomhusgolv för att du ska kunna hitta ett golv som passar just för din utomhusmiljö. Här hittar du utomhusgolv för uteplatsen och poolområdet samt balkongtrall för din balkong.

Balkongtrall - Trall för balkong

Kan man lägga trall på balkongen? Vi erbjuder dig balkongtrall, trallrutor som med sin smidiga klickfunktion enkelt läggs ut på balkongen eller uteplatsen för att ge en varm känsla och ett stilfullt och elegant intryck av balkongen.

Konstgräs för balkong och uteplats

För dig som vill ha en mjuk och varm känsla under fötterna säljer vi konstgräs till billiga priser. Konstgräsmattorna säljs på rulle och finns i flera olika storlekar, perfekt för både uteplats och balkong!

Trädäck av komposittrall

Hos oss kan du även köpa trallbrädor i komposit för att skapa ett vackert och hållbart komposit-trädäck. Komposittrall står väl emot vädrets påfrestningar och ger ett elegant intryck av utomhusmiljön.

Utomhusgolv för poolområde och garage

Vill du lägga golv vid poolen eller i garaget? Här hittar du även Hestra golvplatta, ett utomhusgolv som passar lika bra i garaget och verkstaden som runt poolen eller i tvättstugan. Golvplattorna klarar av belastning från bilar samt har en god dräneringsförmåga och tål att ligga ute året runt. De ger ett mjukt underlag att gå på och ger en varm och torr känsla i annars kalla och fuktiga miljöer. 

Brett utbud av utomhusgolv och balkongtrall

Scrolla upp för att se hela vårt utbud av utomhusgolv och golvplattor eller besök din närmaste jem & fix lågprisbyggmarknad för att hitta ett utomhusgolv som passar hemma hos dig.

Mer utomhusgolv och balkongtrall för pengarna!